Прибојац Милош Парандиловић основао Ново лице Србије

Pribojska Banja   9. октобар 2022.

Наш суграђанин Милош Парандиловић основао је политички покрет Ново лице Србије. Нови покрет бориће се за демонтажу корумпираног система из кога најбољи беже јер не виде своју шансу. 

Милош Парандиловић – НОВО ЛИЦЕ СРБИЈЕ

Једно од основних наших начела биће борба за обнову Краљевине Србије. Уверени смо да нећемо дуго чекати дан да Принц Филип буде крунисан. То је део нашег идентитета. Борба против ове агоније која траје 30 година где је све постало бизнис биће приоритет нашег програма. Паметни погињу главу док политички подобни праве комбинације и обесмишљавају политику и државу уопште. Ово зло мора пасти, а после тога морамо направити државу или ћемо нестати као народ – изјавио је Парандиловић за наш портал.


Борићемо се за опоравак српског села и додатне субвенције пољопривредницима. Све што имамо у Србији дугујемо српском сељаку. Ова земља мора да стане на здраве ноге и задржи младе уместо што их се одриче. Ово није питање политичког програма већ опстанка нације – додаје Парандиловић.


Потсећамо, Парандиловић је био носилац листе уз Бошка Обрадовића на минулим парламентарним изборима. Патриотски блок за обнову Краљевине Србије освојио је 3,8% гласова. Парандиловић је самостални посланик у Скупштини Србије.

Podeli: