Pribojska Banja, od lečenja do uživanja (VIDEO PRILOG)

Pribojska Banja   29. новембар 2020.
Pribojska Banja

Za lekovita svojstva njenih toplih voda, pre 1.000 godina znali su Rimljani, Nemanjići i putnici dubrovačkih karavana. I mada pomalo skrajnuta od glavnih saobraćajnica, i predstavlja tek deo ponude, Pribojsku banju danas pohode gosti iz Srbije, BiH i Crne Gore. Na visokoj rečnoj terasi, tek koji kilometar iznad grada, drevni… Detaljnije »

Za dve godine deponija „vrata pakla” kod Priboja postaje prošlost, umesto smeća zavladaće prirodno zelenilo (VIDEO prilog RTS-a)

Pribojska Banja   15. новембар 2020.

Meštane Priboja niko nije pitao da li pristaju da se smeće iz Prijepolja dovozi na deponiju u njihovu opštinu. Lokalne vlasti Prijepolja, Priboja i Nove Varoši kažu da to je prvi korak ka rešenju problema sa odlaganjem smeća u te tri opštine. U nadležnom ministarstvu tvrde da rešavaju problem po… Detaljnije »

Pribojska Banja – Počela prijava gostiju preko E-Turista, za kršenje obaveze ugostiteljima kazne i do 100.000 dinara

root   31. октобар 2020.

Zakonska obaveza odnosi se na ugostitelje koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskim objektima poput hostela, prenoćišta, konačišta, konaka, hotela, hanova, etno kuća, salaša,, vila, kampova, kamping odmorišta… objavljeno je na sajtu Ministarstva turizma. Obaveza se, takođe, odnosi se i na ugostitelje koji pružaju smeštaj u nekategorisanim ugostiteljskim objektima za… Detaljnije »

PRIBOJ NA MAPI NAJINTERESANTNIJIH DESTINACIJA U SRBIJI

root   31. октобар 2020.

Priboj – Zahvaljujući zaljubljenicima u prirodne lepote i istorijske znamenitosti, Priboj se ovog leta našao na Google mapi najinteresantnijih destinacija u Srbiji, saopšteno je na zvaničnom sajtu opštine Priboj. Naime, tokom avgusta opštinu Priboj posetila je neformalna grupa zaljubljenika u lepote i zanimljivosti Srbije iz Beograda, i obišla najinteresantnije i… Detaljnije »